Breathing Room

Betyg: *

Regi: John Suits, Gabriel Cowan

Skådespelare: Ailsa Marshall, Michael McLafferty, David Higlen

År: 2008

Genre: Skräck/Thriller

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1220706/

Sett: DVD 29/10

Naken, inslängd i ett kalt rum tillsammans med tretton, för henne okända människor blir Tonya varse att hon är den sista deltagaren i en livsfarlig lek.

Låter bekant? Ja, storyn är ju inte direkt nydanande kan man ju inte påstå. Tycker såna här upplägg kan vara intressanta, att få se hur långt en människa är beredd att gå för att överleva. Dock blev denna film en stor besvikelse. Tråkiga skådespelare, slarvigt manus, fruktansvärt irriterande ologiska scener (ni lär nog förstå vilka jag menar om ni nu får för er att se filmen) och ja, helt enkelt en tråkig film. Den slipper ett streck i protokollet tack vare att den faktiskt lockade mig till skratt: när ljuset släcktes så badade rummet i rött ljus och jag trodde det skulle vara så innan jag insåg att det var för vår skull för egentligen var det kolmörkt. Låter inte så roligt när jag läser mina egna ord här men jag tyckte det var ganska komiskt när jag såg det.

PS. John Suits och Gabriel Cowan stod ju själva för det mesta: regi, producenter, foto, redigering… kanske det som är förklaringen till det magra resultatet :)

En reaktion på “Breathing Room

  1. Våran filmhelg i skräckens tecken kunde ju inte ha börjat bättre :lol:

    Filmen lät ju intressant när man läste baksidan på fodralet. Men efter ett par minuters tittande så tänkte i alla fall jag ’Det kan inte bli sämre’ :lol:

    Innan man fattade att de röda ljuset var till för oss så att vi skulle se vad som skedde innan det blev kolsvart i ett par sekunder var ju bara så dåligt.

    När filmen var slut så satt jag bara och skrattade och sa: Sämre kan det inte bli, tur att vi tittade på den här först, för nu kan det bara bli bättre.

    Så fel jag hade ^_^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>