The Brothers Bloom

The Brothers Bloom

Betyg: 4/5

Regi: Rian Johnson

Skådespelare: Adrian Brody, Mark Ruffulo, Rachel Weisz, Rinko Kikuchi, Robbie Coltrane

År: 2008

Genre: Komedi

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0844286/

Sett: Blu-ray 18/4

Bröderna Bloom är världens bästa bedragare. Med fantasi och fingertoppskänsla skapar de lust- och intrigfyllda scenarion som lurar av miljonärer gigantiska summor. Men den ena brodern har sedan länge tröttnat på lögnerna och de beslutar sig gemensamt för att lägga av. Men innan dess ska det sista uppdraget utföras. En vacker och excentrisk arvtagerska ska få uppleva sitt livs äventyr i en romantisk bluff som tar dem över hela världen.

Tom Cruise är krediterad då han satt ner med regissören och kom med förslag  som ledde till justeringar i manuset.

Joseph Gordon-Lewitt skymtar som hastigast i början på filmen i en bar.

Bang Bang säger bara tre ord i hela filmen, karaoken borträknad.

Härligt rytm i filmen där dialogen och scenerna ackompanjeras av pigg och glad musik som passar in så bra. Gillar även de små notiserna som inleder nästa kapitel. Mycket bra skådespelare som passar perfekt i sin roll. Särskilt förtjust i karaktären Bang Bang som bara finns med i vissa scener och gör sin egen grej – så jäkla bra :)

Kort och koncist. Se den.

3 reaktion på “The Brothers Bloom

  1. Waaah! Var Tom Cruise inblandad i filmen? *gör korstecknet och springer iväg*

    Nä men det är faktiskt en riktigt bra film med eller utan Tompas inblandning. Rian Johnson är en mycket skicklig regissör som även gjort den briljanta Brick där JG-L spelade huvudrollen. Dessutom gillar jag con man filmer. Alltid lika kul med alla vändningar och olika lager som berättelsen berättas på. Utmärkt spelat av Adrien Brody och Mark Ruffalo.

  2. Glömde säga att det var en väldigt snygg poster du hade hittat. :)

  3. Ja, Tompa var ju själv inte med i bild så det är ok ;) Nej, skämt åsido helt usel är han väl inte alla gånger. Bara de gånger som fastnat i mitt minne :p

    Tack, gillar själv stilen på postern. Väldigt passade till filmen tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>