Paranormal Activity 4

  • LandUSA
  • Regi: Henry Joost, Ariel Schulman
  • Skådespelare: Kathryn Newton, Katie Featherstone, Matt Shively, Stephen Dunham, Alexondra Lee, Aiden Lovekamp
  • År: 2012
  • Genre: Skräck
  • Sett: Blu-ray 15/3 2014
  • Längd: 97 min.

IMDb

Synopsis

När Katie försvann med sin brorson Hunter lämnades inga överlevande.

Fem år senare har hon kommit tillbaka med en mystisk pojke, redo att låta nya offer drabbas av hennes demoniska vrede. Den här gången är det den yngsta dottern i en familj som kommer att bevittna varenda skräckinjagande händelse från det att de nya grannarna anländer. Allt kulminerar i en intensiv uppgörelse som garanterat kommer att få dig att skaka av rädsla”.

Trivia

Föräldrarna i filmen som spelades av Dunne och Lee var gifta i verkligheten. Sorgligt nog dog Stephen Dunn av en hjärtinfarkt strax innan filmen hade premiär 2012.

Mitt omdöme

Fjärde uppföljaren, men jag tycker den har sina fördelar: jag gillar Alexa och hennes pojkvän. Och istället för uppsatta övervakningskameror använder de ”vanlig” teknik i form av webbkameror i datorerna (Mac så klart) och i sina smartphones. Tyvärr får de inte till någon större spänning i filmen, men scenen i garaget var där och nosade.

Slutet kunde ha varit bättre. Fick känslan av att de i all hast tåtade ihop slutscenerna för det gick i 200 knyck och så var det slut. Och ett kackigt sådant med tanke på vad som utspelade sig i sista scenen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>